Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kőfelverődés, szélvédőjavítás képes leírás - Autóüveg.tlap.hu
részletek »

Kőfelverődés, szélvédőjavítás - Autóüveg.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autouveg.tlap.hu » Kőfelverődés, szélvédőjavítás
Keresés
Találatok száma - 10 db
Kőfelverődés, szélvédőjavítás - Tatabánya

Kőfelverődés, szélvédőjavítás - Tatabánya

A szélvédő sérülések a gyakran előforduló balesetek közé tartoznak. Magyarországon 1983 óta kötelező a rétegelt szélvédő alkalmazása Műszaki vizsgán csak a sérült szélvédő okoz gondot, a javított nem. A jogszabály szerint a vezető látóterében semmilyen sérülés nem lehet a szélvédőn. A látótérbe az szélvédő üveg azon része tartozik, amit lefed az ablaktörlő. A szélvédő javítás művelet nagy gyakorlatot és biztos kezeket kíván! A szélvédő javítást érdemes szélvédő javítással foglalkozó szakszervizre bízni!

Autóüveg Szerviz Csobánka

Autóüveg Szerviz Csobánka

Mobil autóüveg és szélvédő szervizünk előzetes egyeztetés után a telephelyén vagy az Ön által megadott helyszínen kicseréli, illetve megjavítja autóüvegét, szélvédőjét. Nagy figyelmet fordítunk a gyors és minőségi munkára és az autóüvegek, szélvédők cseréje során, kizárólag a legjobb minőségű ragasztó és tömítőanyagokat használjuk fel. Munkatársaink több éves gyakorlattal rendelkeznek személygépkocsik és tehergépjárművek autóüvegeinek és szélvédőinek javításában, beszerelésében. Az autóüvegeket saját raktárkészletről biztosítjuk, melyeket mobil szerviz autóinkkal szállítunk házhoz, ezáltal is meggyorsítva a sérült autóüveg, illetve szélvédő cseréjét.

Ragasztó szélvédő javításhoz

Ragasztó szélvédő javításhoz

Cégünk profilja KÖMMERLING ipari ragasztó- és tömítőanyagok - bútorokhoz, kültéri és beltéri faipari szerkezetekhez, cipőiparhoz, ablakhoz, ajtóhoz, járművekhez - forgalmazása. Alapfeladatnak tekintjük a kiváló minőségű KÖMMERLING termékek forgalmazásán túlmenően a kapcsolódó szolgáltatások biztosítását is (pl.: felhordó berendezések, kellékanyagok, kiegészítők, stb.)- Eurotrade 21 Kft Nedvességtartalomra térhálósodó, egykomponenses, fekete színű ragasztóanyag járműipari szélvédők ragasztásához. A megfelelő előkezelő anyagokkal együtt használva alkalmas új és használt szélvédők ragasztásához.

Szélvédőjavítás - Moltim Kft.

Szélvédőjavítás - Moltim Kft.

Szervizünkben a gépkocsik számára teljes körű szervizt biztosítunk. Garanciális és más munkákat korszerű berendezésekkel felszerelt több gépkocsi állásos műhelyükben végzik el munkatársaink. - Haszon- és gépjárművek szervizelése, karbantartása - Vizsgára felkészítés - Minden típusú személy- és kisteherautók alkatrészbeszerzése Profi csapat, garantált minőség, kulturált környezet. Erről szól a MOLTIM Kft. több éve tartó sikertörténete. Győződjön meg erről Ön is, és keressen fel minket műhelyünkben!

Szélvédőjavítás

Szélvédőjavítás

Szélvédőjavítás megfizethető áron! Kő felverődések, apróbb repedések javítása, professzionális, korszerű eredeti technológiával. Ára: 3000Ft-tól Vigyázzon nyáron a szélvédő gyorsabban elreped! Szélvédőjavítás előtt ne mossa le a szélvédőjét! Fűtőszálas szélvédő is alkalmas a javításra! Hátsó, oldalsó szélvédő is javítható! Színezett szélvédőt is javítunk!

Horpi doki

Horpi doki

, Pazar Autókozmetika, Autókozmetika, horpadásjavítás, autóesztétika, Horpadás javítás, jégkár, jégvert autó javítás fényezés nélkül GARANCIÁVAL!, Horpi-doki, Horpadás, jégkár - eltávolítás. Jégkáros, jégvert autó javítása, biztosítók által elfogadott gyári technológiával, karosszéria javítás - bontás, fényezés nélkül. Autókozmetika, autótakarítás, polírozás, kárpittisztítás. Kiégetett, lyukasztott autókárpitok javítása. Szélvédő javítás., Cégünk hét éve áll az Önök szolgálatában. Nevünk: PAZAR autókozmetika, nem a véletlen műve, a név ugyanis kötelez! Szakképzett munkatársaink kellemes, családias környezetben, készségesen segítenek Önöknek, tanácsokat adnak az autóápolással kapcsolatos kérdéseikre, és nem utolsó szempontként autójukat ragyogóvá, higiénikussá, újszerűvé és horpadásmentessé varázsolják.

Mobil szélvédő javítás

Mobil szélvédő javítás

Cégünk kezdetben csak szélvédő javítással foglalkozott, de az eltelt évek során kialakult tapasztalat, mint magánszemélyek mint cégek visszajelzése alapján tényként tárta föl bennünk a gondolatot Ha már javítás miért nem mobil. Ezzel egy időben bővítettük szolgáltatásunkat Mobil szélvédő javításra! Magánszemélyek otthonában illetve cégek telephelyén vagy az időjárástól függően akár egy raktárban javítottuk a sérült személy, teher illetve autóbusz szélvédőket.A már meglévő és folyamatosan bővülő ügyfelek igényeként. 2005 januárjában kezdtük az autóüveg forgalmazását illetve beszerelését. Szélvédő javítás mellett már a szélvédő cserét is a legjobb minőségű szerszámokkal 'SIKA' és ragasztó anyaggal 'SIKA' a lehető legnagyobb profizmussal végezzük. Cégünk folyamatosan fejlődve B.A.Z. megyében Miskolcon elsőként profitált mint - Mobil szélvédő javítás - Mobil autóüveg értékesítés - Mobil autóüveg csere Jelenleg 3 Magyarországi és 2 Külföldi piacvezető gyártó és forgalmazó céggel vagyunk szerződésben. Így raktárkészletünkben megtalálható az első osztályú gyári és utánagyártott autóüvegek is. Az általunk forgalmazott autóüvegek rendelkeznek TÜV, ECE 43 minősítéssel, E az

Szélvédőjavitás

Szélvédőjavitás

Szélvéd˜n keletkezett sérülések gyors és szakszerˆ javítása. A szélvéd˜ cseréjének elkerülése, egészen addig, amíg a javítás esztétikai és anyagi szempontból is el˜nyös marad az ügyfél számára.

Szélvédó doki

Szélvédó doki

Sokan nem is gondolnánk mennyire nagy gondot okoz, ha felpattan egy kavics a szélvédőre. A sérülés - javítása nélkül - előbb utóbb folytatódó repedéssé alakul az egész felületen, ha nincs szakszerűen kezelve a probléma, és elkerülhetetlenné válik a szélvédő cseréje. Az eljárás régóta létezik. Magyarországon az 1990 évek elejétől kezdték el a technológia alkalmazását. Ha a sérült autón van casco, akkor sem érdemes kicserélni a szélvédőt, mert már a szervizből hazavezető úton felcsapódhat a következő kő, és lehet elölről kezdeni az egész procedúrát. Cserélni azért sem érdemes, ha javítható az üveg, mert soha nem lesz a kicserélt üveg ugyanott, ahol gyárilag volt plusz a Casco-nál a bonuszt is elveszítjük. Az üveg gyártási évjáratszáma megváltozik, eladásnál nehézségeket okozhat.

Hirdetés
Tuti menü