Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autóüveg értékesítése, beszerelése képes leírás - Autóüveg.tlap.hu
részletek »

Autóüveg értékesítése, beszerelése - Autóüveg.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autouveg.tlap.hu » Autóüveg értékesítése, beszerelése
Keresés
Találatok száma - 19 db
Szélvédőcsere a Fixnél

Szélvédőcsere a Fixnél

Ha szélvédőcsere, akkor hívja bizalommal a Fix munkatársait! Egy lestrapált szélvédő sok gondot okozhat az embernek. Elvégre nem csak a vezetést nehezíti, de akár a vizsgán is megbukhat ezzel az indokkal az autónkat. Bizonyos sérülésnél még kijavíthatóak a karcok, de van egy pont, ami után csak a teljes szélvédő csere segít. A weboldalon olvasható kisokosból kiderül, hogy milyen szempontoknak kell megfelelni a vizsgán. Valamint a szélvédőcsere menetéről is többet megtudhat. Ha szélvédő cserére akar időpontot egyeztetni a szervizbe, a weblapon azt is megteheti!

R-Glas Autóüvegcentrum

R-Glas Autóüvegcentrum

Autóüveget cseréltetne jó áron és megbízható minőségben? Válassza a békéscsabai R-Glas Autó üvegcentrum széles körű szolgáltatásait, ha szélvédő cseréről vagy javításról van szó! Cégünk már több mint 20 éve nyújt professzionális segítséget nem csak autóknak, de tehergépkocsik, autóbuszok és haszonjárművek szélvédő és oldalüvegeinek cseréjére és javítására is. Ezen kívül foglalkozunk gépjárművek és épületek hővédő ? és biztonsági fóliázásával is. Tapasztalt és szakképzett kollégáink szívesen állnak rendelkezésére! Több biztosítóval is szerződésben állunk! Látogasson el honlapunkra, ahol további információkat talál cégünkről. Keressen fel minket a megadott elérhetőségeken!

Pilis Autóüveg Kft

Pilis Autóüveg Kft

A Pilis Autóüveg Kft vállalja autóüvegek beszerelését, szélvédők cseréjét, kavicsfelverődések javítását. Hívjon minket telefonon és az előre egyeztetett időpontban és helyszínen kicseréljük autóüvegét. Mobil szerviz autóinkkal a megbeszélt helyre megyünk, ahol szakembereink villámgyorsan kicserélik szélvédőjét, autóüvegét. Vállaljuk továbbá beázások megszüntetését garanciával.

Autóbontók

Autóbontók

Bontóabc.hu - Magyarország legnagyobb bontó adatbázisa. Autóbontók listája típusok szerint kategoizálva. Minőségi weboldal, mely tájékoztatást nyújt az érdeklődőknek, a magyarországi autóbontók elérhetőségeiről. Autóbontók listája - bontott/használt, új és utángyártott alkatrészek valamennyi típushoz.

Autóüveg Centrum

Autóüveg Centrum

Autóüveg import, szélvédő kereskedelem, szélvédő javítás, csere. Egyes speciális buszok, kamionok üvegeit is 72-96 órán belül szállítjuk! A Pilkington AGR Europe Magyarországon a GIMA Kft felvásárlásával tovább bővítette érdekeltségét, a GIMAROM vállalat felvásárlásával pedig betört a román piacra is. Autóüveg - szélvédő - Import, export - Belföldi nagykereskedelem - Kiskereskedelem, beszerelés - Casco szélvédő (üvegkár) felvétel - Szélvédő csere, szélvédő javítás A járműüvegpiac Európa ezen területén hihetetlen sebességgel fejlődik' - vélekedik Tony Fradgley, az AGR Europe igazgatója, majd így folytatja: 'éppen ez a megfelelő idő, hogy a régión belüli piaci pozíciónkat megerősítsük. A bruttó hazai össztermék összegével együtt a járművek száma is folyamatosan növekszik, valamint az autóállomány és a kínálat összetétele is javulófélben van. Az uniós csatlakozás óta a román gazdaság gyors ütemben fejlődik. A fejlődéssel együtt a fogyasztói igények is változnak. Várakozásaink szerint Romániában a régebbi, helyben gyártott modelleket mindinkább kiszorítják a nyugati típusú gépkocsik. Ugyanez volt a helyzet Lengyelországban egy évtizeddel ezelőtt. Mivel a járműipar területén hasonló helyzetet már átéltünk, megfelelő tapasztalataink vannak: elegendő gyártási kapacitással és beszállítói hálózattal rendelkezünk ahhoz, hogy az ilyen típusú igényeket ki tudjuk elégíteni.' A GIMA cs

Mobilautoüveg-Miskolc

Mobilautoüveg-Miskolc

Cégünk autóüveg forgalmazással és Szélvédő javítással foglalkozik. Működési területünk: Miskolc - Tiszaújváros Miskolc 50 km-es vonzáskörzete. Magánszemélyek, cégek, autós boltok, autószervizek illetve autókereskedések részére mobil autónkkal - Kiszállítjuk - Cseréljük - Javítjuk - Forgalmazzuk Személy, teher, kamionok, buszok, első, hátsó és oldalsó üvegeket. Stabil szerződéses partnerünknek köszönhetően a legkiválóbb minőségű utánagyártott autóüvegekből álló saját raktárkészlettel rendelkezünk. Gyári vagy a gyári beszállító által forgalmazott utánagyártott , de az eredeti minőséggel megegyező autóüvegeket 24 órán belül beszerezzük. Jelenleg 3 Magyarországi és 2 Külföldi piacvezető gyártó és forgalmazó céggel vagyunk szerződésben. Így raktárkészletünkben megtalálható az első osztályú gyári és utánagyártott autóüvegek is. Az általunk forgalmazott autóüvegek rendelkeznek TÜV, ECE 43 minősítéssel, E azaz Európai szabvány szerint elfogadott minősítő jellel.

Zilahi Autoglas

Zilahi Autoglas

Az autó tulajdonosoknak számolniuk kell azzal, hogy féltve óvott kedvencük fényezése, vagy a szélvédője megsérülhet. A javítási szolgáltatások speciális ágazata is kialakult az idők folyamán. A precíz színkeverésre, a festékek és különböző kellékek, adalékanyagok forgalmazására, valamint a szélvédőüvegek forgalmazására, cseréjére szakosodott műhelyek jöttek létre világszerte. A motorizáció terjedése, korszerűsödése egyre színvonalasabb, gyorsabb és kifogástalan minőségű termékforgalmazást és szolgáltatásokat követel. Már-már fogalomként tudatosult megyeszékhelyünkön az autófesték és autóüveg orvoslás tekintetében a 'Zilahi AUTOGLAS' név és műhely. Miért is választotta ezt a tevékenységet vállalkozóként Zilahi Sándor? Nos, 1982-ben megyénk, sőt az ország első autómentősei között kezdett speciális szolgáltatást: a közúti baleset során megsérült járművek mentését, autók szállítást. Sok száz sérült, vagy meghibásodott autót 'mentett' Zilahi Sándor, és számtalanszor találkozott a kérdéssel: Hol tudom a karosszériát megjavíttatni? Kihez forduljak megfelelő autófesték vásárlása ügyében? Szélvédőt kapok-e megfelelőt ehhez a típushoz? A kérdések megválaszolása 1993-ban kezdődött. Először autóüvegekkel kezdett foglalkozni. Német és osztrák szakemberek műhelyeiben sajátította el a szakma fortélyait. Az 1993 augusztusában megnyitott műhelyben már év végén megkezdődött a festékforgalmazás

Autóüveg szaküzlet, Kaposvár

Autóüveg szaküzlet, Kaposvár

Értékesítés Cégünk kizárólag az autógyárak beszállítóinak üvegeit forgalmazza. Ez a döntés minőségi termékek mellet, a közlekedés biztonságát, és az utazás komfortját is segíti. Forgalmazott termékeink rendelkeznek az "E", európai szabvány szerint elfogadott minősítő jellel. Autóüvegek legnagyobb hányadát, a SAINT-GOBEIN SEKURIT termékek teszik ki, mely az alábbi autógyárak beszállítói, és rendelkezik a legmagasabb minősítési igazolással. Beszerelés Az autóüvegeket képzett szakembereink a gyári technológiának megfelelően, és a szabványos anyagok felhasználásával végzik. A biztonság menü pontban olvashat a helytelen beszerelés veszélyeiről.

Szélvédőre, autóüveg­re van szüksége?

Szélvédőre, autóüveg­re van szüksége?

Szélvédőre, autóüveg­re van szüksége? Esetleg autóüveg casco kárfelvételt szeretne? Gyors, biztos ügyintézést, egy korrekt cégtől? Nálunk megtalálja, keressen fel minket, és kérje ajánlatunkat. Autóüveg értékesítés, javítás, szervíz, kereskedelem, megrendelés: gépkocsihoz, teherautóhoz, buszhoz. Történt még tavaly, hogy elhatároztam megméretem a szakmámat ki mennyire kompetens benne, meg hívtam hát társaimmal akit csak lehetett és megversenyeztettem őket, egy kora nyári napon amelynek a végén ki is hirdettem a győztest. Kiderült sokan vagyunk és kedvesek, szeretetre méltók és ügyesek, de volt még mit tanulni meg hát maradt is. Kiben mi, tudásvágy vagy csak kérdés esetleg kétely így hát idén is meg kellett rendezni a versenyt. Felmerült az ötlet nyilvános helyen legyen a seregszemle, találtunk is egy kitűnő helyet Győrben,az egyetem városban Az Autódigán belül. Sokan voltunk jöttek az ország minden tájáról, Szegedről, Nyíregyházáról, Debrecenből, Pécsről, Szombathelyről..... Idén kicsit későn szálltam be az előkészületekbe így nekem is meglepetés volt egy két dolog amit a társaim összehoztak. Már maga helyszín is nagyobb volt mint a tavalyi hiszen egy óriási sátrat béreltek ki ami ugyan az Autódiga kiállítás keretein belül lett felállítva, de mégis egy önálló rendezvény hely volt, profi kihangosítással ,látványos büfével, és nagybetekintést engedő versenyhelyszínnel.

Hirdetés
autóüveg minden típusú gépkocsihoz

autóüveg minden típusú gépkocsihoz

VOLVO, VOLVO szakszerviz, karosszéria javtás, karosszéria lakatos, autóüvegezés, vonóhorog szerelés, biztosítási ügyintézés, kárfelvétel, autómentés, autófényezés, zöldkártya, lakatos munkák, autóüveg fóliázás - Paray karosszéria

Csak eurpai üvegek

Csak eurpai üvegek

Tisztelt Látogató ! A szélvédő a jármű biztonsági rendszerének része, ezért annak épségére nagy hangsúlyt kell fektetni. A sérült ablak javítása éppúgy létfontosságú, mint az új szélvédők szakszerű behelyezése. Cégünk 1994 óta van jelen az autóüveg piacon, a Saint-Gobain Sekurit hivatalos viszonteladója. Raktárkészletünkben megtalálható személyautók, teher, illetve kamion szélvédők széles választéka. Raktáron nem található különleges autóüvegek beszerzését is vállajuk. Csak és kizárólag európai gyártású, az eredetivel megegyező minőségű autóüveg található s a szortimentünkben. Éppen ezért az általunk forgalmazott autóüvegekre - külsérelmi nyom nélkül - 6 hónap garanciát, a beépítésre pedig örök garanciát vállalunk. Vállaljuk autóüvegek, gyors és szakszerű javítását. Belső visszapillantó tükrök ragasztását. Szélvédők - Oldalüvegek cseréjét, illetve beszerzését. Kamionok és teherautók üvegezését. Helyszíni autóüveg kárfelvétel Cégünk a felsorolt biztosítótáraságokkal szerződésben áll, így teljeskörű CASCO kárfelvételi joggal (autóüveg kár) rendelkezik. Bejelentkezés után a kárfelvétellel egyidőben elvégezzük a szélvédő cseréjet is. Így önnek rövöd időn belül ismét használható lesz az autója.

Autóüveg minden típushoz

Autóüveg minden típushoz

Az általunk forgalmazott szélvédők, autóüvegek megfelenek az europai unió követelményeinek, rendelkeznek az azaz európai szabvány szerint elfogadott minősitő jellel. Munkáinkra örök garanciát adunk! Beszerelő műhelyünkben munkatársaink a legmodernebb FEIN szélvédőkivágógéppel, EQUALIZER és BETA célszerszámokkal dolgoznak.

Szélvédő nagyker

Szélvédő nagyker

Régóta fő tevékenységünk autó szélvédők szerelése és forgalmazása. Rövid idő alatt sok ügyfelet vonzott hozzánk a cégnknél tapasztalt jó minőségű munka, a kimondottan kedvező árak, a rugalmas és gyors kiszolgálás, melyet hatalmas raktárkészletünk tesz lehetővé. Egyebek mellett cégünk karosszériamunkával és autófényezéssel is foglalkozik. Egyedülálló szolgáltatásunk, a nálunk vásárolt szélvédők díjmentes beszerelése - csak a ragasztóanyag árát számoljuk fel, munkadíjat nem. A legnagyobb biztosítókkal állunk szerződésben (Aegon, Allianz, Uniqa, Generali), ezáltal gyors CASCO kárügyintézést is vállalni tudunk.

Akciós autó szélvédő

Akciós autó szélvédő

Szélvédő beépítés akár 2 órán belül, akciós autóüveg, helyszíni kárfelvétel, teljes körű biztosítási ügyintézés - autó szélvédők cseréje, akciós olcsó szélvédőcsere Bővültünk-Megnyitottunk Bemutatóterem : Szfvár, Móricz Zs.u.58. NYITÁSI AKCIÓ : 20% kedvezmény a listaárból !!! INGYENES szélvédő csere, ajándék Bosch ablaktörlővel: Amennyiben Ön valamely szerződött partnerünknél rendelkezik CASCO biztosítással és önrésze nem több 10%-nál, szélvédőjét INGYEN kicseréljük, helyszíni kárfelvétellel segítve az ügyintézést. Most extra akcióként egy BOSCH ablaktörlőt adunk ajándékba. .Akciós kőfelverődés javítás már 2800 Ft-tól ! A Gondola Kft. 1986-ban került megalapításra. 2006.tól megnyitottuk a gépjárműjavító műhelyt, mely kizárólag a gépkocsik szélvédő cseréjével foglalkozik. Gondos figyelmet fordítottunk arra, hogy az összes gépjárműfajta, mind a személygépkocsik, mind a tehergépkocsik, mind a kamionok és az autóbuszok egyaránt beférjenek a műhelyünkbe. Központi raktárunkban az Alba Glas Autóüveg Kft-nél több mit 30.000 gyári minőségű, első osztályú szélvédő és oldal és hátfalüveg található, valamint több nemzetközi beszállítóval állunk kapcsolatban, mely garancia a gyors üvegellátásra. A termékeink rendelkeznek a TÜV, ECE 43 minősítéssel, E jellel, valamint a legmodernebb segédeszközökkel ( Fein kivágó-gép) és anyagokkal ( Sika ) dolgozunk.

BestGlass

BestGlass

- Autóüveg,-Szélvédő,- Nagy-és Kiskereskedelem,-Szélvédő beépítés, -Biztosítás önrész nélkül,- Oldal-Hátfalüvegek raktáron, -Házhozszállítás CASCÓS kárfelvétel szélvédő javítás vagy csere helyszínre való kiszállással, akár otthonánál, munkahelyén. természetesen továbbra is önrész nélkül. (részletek a "biztosítás" menüpont alatt) CASCÓS BIZTOSÍTÁS ESETÉN! MOST AZ INGYENES SZÉLVÉDŐ MELLÉ EGY 5000.-FT-OS MOL ÜZEMANYAGKÁRTYÁT ADUNK AJÁNDÉKBA, JÓL LÁTJA INGYEN SZÉLVÉDŐCSERE + 5000.-FT Elinditottuk a házhozszállítást. Legkésőbb 24-48 órán belül kiszállítjuk szélvédőjét, hátfalüvegét, oldalüvegét, az ország bármely pontjára!!! (részletek a házhozszállítás menüpont alatt) ÓRIÁSI NOVEMBERI EXTRA AKCIÓ! HA NÁLUNK ÉPÍTTETI BE SZÉLVÉDŐJÉT, MOST BOMBA ÁRAKKAL KEDVESKEDÜNK!!! AZ ÁRAK MINDEN ÁLTALUNK FORGALMAZOTT SZÉLVÉDŐRE ÉRVÉNYES!!! (Kizárólag beépítéssel együtt vehet˜ igénybe, az árak a beépítés költségét nem tartalmazzák) INGYEN SZÉLVÉD˜! Amennyiben nálunk cserélteti szélvéd˜jét, CASCÓ-s biztosítási ügyintézés esetén a teljes önrészt átvállaljuk.

Autóüveg-szélvédő javitás

Autóüveg-szélvédő javitás

-Autóüveg-szélvédő csere-Autóüveg-szélvédő javítás Szélvédő csere, szélvédő forgalmazás, szélvédő beszerelés. Autóüveg szélvédő javítás rövid határidővel kedvező áron. Autóüveg árkedvezmény, cégeknek, autós flottáknak. Autóüveg kárfelvétel CASCO biztosítással rendelkezőknek. Szélvédő javítás, kőfelverődés javítás a szélvédőn. Szélvédő csere 'CASCO' kárfelvétel azonnal telephelyünkön. !!!! AKÁR INGYEN SZÉLVÉDŐCSERE CASCÓS ÜGYFELEINKNEK JANUÁRBAN Néhány információ magunkról: Az Autóüveg ABC 1995-ben alapult, német-magyar érdekeltséggel. Elsősorban szélvédő és egyéb autóüveg nagykereskedelemre építettük a tevékenységünket. A kedvező beszerzési áraknak köszönhetően - Nyugat-európai autóüveg-gyáraktól történik a beszerzés - az eladási árakat alacsonyan tudtuk tartani, ami a forgalmunk nagyarányú növekedéséhez vezetett. Termékeink kizárólag gyári első beszállító által gyártott termékek, amelyek a gyárival azonos minőségűek! 2002-ben kaput nyitottunk a kiskereskedelem előtt is. Ezzel egy időben megnyitottuk az autóüveg beépítő műhelyünket, ahol magas színvonalon, gyári minőségben igyekszünk ügyfeleinket kiszolgálni. Műhelyünkben autóüvegek beszerelését, beázások megszüntetését, kőnyomok javítását és polírozást végzünk. Szélvédőcsere esetén 10 év beázás elleni garanciát vállalunk. Cégekkel több autó esetén, szerződést kötünk, amely további kedvezményekre jogosít.

Autóüveg centrum

Autóüveg centrum

Szélvédő javítása:Felverődött a kő a szélvédőjére?avítható vagy cserére szorul?Nem tudja eldönteni?Hívja szakembereinket és állunk rendelkezésére. Ha javításra van szükség, akár a műhelyünkben, akár helyszíni kiszállással is megoldjuk a problémát. A kőfelverődésnek több formája is van. Szélvédő eladása:Személyautóba, tehergépkocsiba vagy autóbuszba keres üveget? Vásárlási igényeket is kielégítünk, bármilyen típusról is legyen szó. Ha első szélvédőt, oldal-vagy hátfalüveget szeretne vásárolni, szívesen segítünk kiválasztani a megfelelőt.Készletről akár azonnal is. Minden héten 2-szer van szállítási nap, szerdán és pénteken. Egyéb napokra gyorspostán keresztül tudjuk biztosítani a kért üveget.

Tuti menü